Only one litter for this spring

Looks like that unfortunately our B2-litter will be moved to autumn.
At mid May we hopefully have a litter from Naava. She is now six weeks pregnant and quite big already. Now we concentrate to take care of her and her coming kids!


HUOM!
Koska tälle keväälle on tulossa vain yksi pentue (A2), en ota enää uusia pentukyselyitä. Olemme saaneet todella paljon pentukyselyjä kevään pentueista ja pahoittelut, jos en ole ehtinyt edes kaikille vastata! Tällä hetkellä näyttää siltä, että jo aiemmin pentuja odottaneita on niin paljon, että realistisia mahdollisuuksia saada pentua kaikille halukkaille ei tästä pentueesta ole. Jos olet edelleen kiinnostunut syksyn pentueistamme, B2 tai C2, laita viestiä alkusyksystä. W-pentueeseen en ota enää lisää tiedusteluja.

You may also like